Geocachers on Tour

Spanje 2023

8 tot 20 maart 2023
s Agaro en Sant Feliu de Guixols

Blij dat we terug ‘on the road’ zijn en uiteraard heel blij dat we terug kunnen geocachen. Het is al even geleden en het kriebelt. Heel veel (lees : de meesten) geocaches hebben we hier al gedaan in de voorbije jaren, maar er zijn er toch nog altijd die ons ontglipt zijn, of nieuwe die op de kaart zijn verschenen.
De meeste geocaches hier zijn van owner Magdigisc en hij kent de kunst om je naar de mooiste plekjes van de streek te lokken. Heel veel van zijn caches die we deze week gedaan hebben liggen in de buurt van Miradors (prachtige uitkijkpunten). We hebben ook een aantal leuke multi’s van hem gedaan en we hopen dat hij volgend jaar met nieuw materiaal op de proppen komt want we zijn bijna helemaal rond. Voor diegenen die hier nog niet waren : Geniet van de vele mooie caches en vooral de wegen die ernaar toe leiden. Ze zijn stuk voor stuk de moeite.
Om naast de geocaches foto’s hieronder nog andere foto’s van de streek te zien : camperreizen, pagina Spanje 2023

20 tot 27 maart 2023
Mataro (Barcelona)

We staan met onze camper een weekje in Mataro omdat we graag Barcelona willen bezoeken. Het is voor ons een eerste kennismaking en of we in deze grote stad  gaan geocachen weten we nog niet. Er is zoveel te zien en we beslissen straks wel of we er iets meepikken of niet.
Op de middag dat we aankomen in Mataro en er ons te weinig tijd rest om diezelfde dag nog naar Barcelona te gaan, nemen we de fiets en rijden naar het centrum van dit voorstadje van Barcelona. We doen er twee labcaches (Puig i Cadafalch en Iluro) Iluro was geen makkelijke. De taal is meestal geen probleem omdat google translate ons altijd heel behulpzaam is, maar dit keer kwamen we er echt niet uit. We hebben moet schrijven naar de owner maar zelfs dan bleef het moeilijk. Uiteindelijk toch kunnen loggen maar onze namiddag was voorbij. Geen tijd meer dus om nog andere caches mee te pikken.
Mataro kon ons voor de rest niet echt boeien. Leuk om even te zien maar meer ook niet.