Geocachers on Tour

Wie zij wij

Tarifa Spain

Suzette en Solange, beiden 62 jaar jong. De ene Luxemburgse, de andere Belgische.
Samen wonen we in Duitsland aan  de Luxemburgse grens. We houden van ons gezellige thuisnest maar we staan toch constant te trappelen om er weer op uit te trekken. Sinds 2 jaar hebben we onze carrière gewisseld voor ‘op pensioen’ en kunnen we dus volop reizen 🙂
In 2014 hebben we het fenomeen geocaching ontdekt en na éen middag meelopen met een ‘kenner’ hadden we de microbe onmiddellijk te pakken. Wandelen, zoeken, schatten ontdekken, puzzelen…dit is echt ons ding.  Voor sommige van onze vrienden blijft het een rare hobby want als geocacher gebruik je miljoenen dollar apparatuur om in de bossen of waar dan ook,  op zoek te gaan naar plastiek dozen. Zo wordt het wel eens omschreven, maar het is natuurlijk veel meer dan dat.  Wil je graag meer weten over deze fascinerende hobby dan verwijs ik je graag door naar de officiële geocache site.
Als we geocachen teken we de logbooks als ‘The Power of Three’.

Naast geocachen is reizen ook een heel grote hobby al is het éen onlosmakelijk verbonden met het andere. Want elke geocache trip is ook een beetje reizen en geen enkele reis is geslaagd als we niet éen geocache gevonden hebben.
We zijn redelijk addicted en gelukkig alle twee even enthousiast. Regen, wind, ijzel, sneeuw … het houdt ons niet thuis, al is het vinden van een geocache die bedolven ligt onder een meter sneeuw geen makkelijke taak …

We proberen ook minstens 3 of 4 keer per jaar naar Antwerpen te gaan. Ik vind het leuk om mijn hometown te bezoeken en bij te kletsen met familie en vrienden. Sinds 2003 ben ik weg uit mijn geboortestreek maar af en toe roept de roots en moet ik de Vlaamse cultuur even gaan opsnuiven. Samen heerlijk shoppen in wat wij de ‘koekestad’ noemen, uren rondwandelen in de kleine straatjes en ’s avonds lekker gaan eten in éen van de vele restaurants die de stad te bieden heeft.  Genieten ! Zalig !

Sinds april 2019 zijn we de fiere eigenaars van een camper om nog meer op avontuur te kunnen gaan. Zie bij ‘camperreizen‘ om te volgen waar die camper ons overal brengt !

"Forever is composed of nows"

Emily Dickinson

Onze thuisbasis Bollendorf

adinkerke de panne