Geocachers on Tour

Luxemburg - 2016

Januari 2016
Gilsdorf

Januari is een koude maand maar tijdens onze eerste trip van het jaar kiezen we voor een wandeling die naast koud ook heel vochtig blijkt te zijn ๐Ÿ™‚
De 3 geocaches die we moeten zoeken liggen langs de Tirelbaach en tussen nummer 2 en 3 moet je werkelijk door het water. Onze winterboots worden dus even vervangen door de rubberen laarzen en dat blijkt geen overbodige luxe te zijn.
Tirelbaach1

Januari 2016
Manternach - Mertert

Nog steeds Januari en we gaan wandelen in Manternach waar helaas vandaag geen caches meer te vinden zijn. Er rest ons enkel wat foto’s en dus geen link. Diezelfde maand gaan we ook nog op stap in Mertert. Hier zijn ondertussen ook weer een aantal doosjes gearchiveerd maar eentje kunnen we nog meegeven :
Another brick in the wall

April 2016
Gonderange - Sonnenauer (Kobenbour)

April, mooi weer en dus ook weer geocachen ๐Ÿ™‚ Vandaag doen we een klein rondje in Gonderange. En onderweg beetje speelgoed ontdekken voor volwassenen. De geocachkes moeten maar even wachten terwijl we onze turnoefeningen doen ๐Ÿ™‚
Sit down, have a break

Diezelfde maand gaan we op op zoek naar een cache aan de Sonnenauer. Niettegenstaande we de streek heel goed kennen en er al jaren wandelen (lang voor we gingen geocachen) hebben we deze Sonnenauer nog nooit gezien. Een ontdekking dus. Even klimmen tot boven, maar wel de moeite ๐Ÿ™‚
Sonnenauer

Juni 2016
Eppeldorf - Haller - Wasserbillig

In Juni zijn we 3 keer onderweg in Luxemburg en alle drie heel dicht bij ons thuisfront. De eerste trip gaat naar Eppeldorf waar we de reeks Pappendag lopen.
Pappendag

Enkele dagen later zitten we in Haller. Een mooie wandeling met een zestal caches. Ik geef hier de eerste mee. Leuk om te doen en niet allemaal oppikkertjes. Sommigen zijn listig verstopt en de omgeving is wild…Toffe namiddag !
Brown pooping Can

En ons laatste Luxemburg uitstapje deze maand is Wasserbillig. De moezel is een beetje uit zijn oevers getreden maar dat gebeurt wel meer. De zwanen storen zich er niet aan. En wij ook niet…we vinden al de geocaches die we gepland hadden. Bovendien laten we ons even gaan in de kinderspeeltuin (don’t worry, we zijn geen vandalen en hanteren dat speelgoed met de grootste voorzichtheid)
Hier alvast eentje :
Pomelhรคischen

Juli 2016
Ehnen

Ehnen is een heel mooi pittoresk dorpje aan de Moezel. Leuk om even te stoppen ook als je geen geocaches zoekt. Wij waren wel op zoek naar een cache maar helaas die namiddag niet gevonden.ย  GPS draaide een beetje in ‘t rond en we hadden niet zoveel tijd. Eigenlijk kwamen we hier toevallig voorbij en hadden we ook niet gepland om te geocachen….We komen hier later nog terug ๐Ÿ™‚

September 2016
Munshausen

De mooie geocache toer van Munshausen die we in 2016ย  deden is vandaag gearchiveerd. De foto’s zijn dus het enige overblijvende bewijs. Er ligt wel een nieuw rondje…maar dat moeten we zelf ook nog gaan verkennen.