Geocachers on Tour

Duitsland - 2017

Maart 2017
Mettlach en Wallendorf

Nabij Mettlach ligt een kleine powertrail van 25 doosjes. Leuke wandeling !

MPT 1

Iets later in de maand maart nemen we de fiets en gaan bij ons in de buurt een aantal caches zoeken. Tussen Wallendorf en Reisdorf is het leuk fietsen, mooie vergezichten ook maar voor de caches moet je er niet meer zijn. De meesten zijn weg 🙁

April 2017
Konz - Wiltingen

Fietsdagje gepland langs de Saar en diverse dorpjes tussen Konz en Wiltingen. Heel mooie route met leuke caches.

Hier een greep uit de velen die je onderweg tegenkomt :

An die Saar Meldepflicht

An die Saar I

Saarkanal

Schleusenblick

Saaraltarm Boah

Mei 2017
Irrel - Prumerburg

In Irrel zijn al verschillende toertjes gearchiveerd en telkens weer nieuwe gelegd. Hier is er eentje die er (nu) nog is.

Neue Nimseck Runde

Sommige foto’s hiernaast zijn getrokken aan de Prumerburg. Aanrader om te wandelen vanaf het dorp beneden (Prumzurlay) en een serieuze klim naar boven. Er lag hier vroeger een tradi maar die is ondertussen verdwenen. Wel de moeite om tot hier te komen (ook al ligt er geen cache meer)

Mei 2017
Mettendorf - Neuerburg

Een mooie lenteavond dus even kijken waar we nog kunnen gaan geocachen. Toertje uitgestippeld tussen Mettendorf en Neuerburg om met de fiets te doen. Boterhammetjes en drank voor onderweg, de GPS en off we go.  Er loopt een reeks ‘Brucke’ en die volgen we van begin tot einde met nog enkele andere er tussen. Leuke trip en een aanrader om hier te fietsen.
Brucke