Always on the Road

België 2024

16 tot 17 januari 2024
Pelt

Vooraleer we aan onze grote reis beginnen die gepland is voor midden februari hebben we nog een aantal afspraken in België. Eentje daarvan is een kleine controle van onze camper bij Rotec in Pelt. Aangezien het van bij ons in Bollendorf toch aardig wat kilomters zijn tot bij Rotec vertrekken we liever een dag op voorhand. We verblijven dan bij Camperplaats Susberg in Pelt. Deze man heeft een B&B met in zijn achtertuin plaats voor een zestal campers. Netjes om te staan met water en stroom en bovendien aangenaam sanitair (vooral in deze winterse periode heel aangenaam).
Na 1 overnachting en een bezoek aan Rotec rijden we verder naar Antwerpen.

17 tot 20 januari 2024
Antwerpen

Antwerpen, mijn geboortestad (goed, het was eigenlijk Mortsel, maar heb wel een groot deel van mijn leven in Antwerpen gewoond . . . tot ik voor de liefde verhuisde naar Luxemburg/Duitsland)
Ik heb er nog steeds familie en vrienden en we vinden het gewoon leuk om als toerist naar Antwerpen te komen. Meestal staan we op camperplaats Vogelzang en ook deze week is dat weer het geval. Hopelijk niet de laatste keer want we kregen toch wel verontrustende berichten als zou de plaats nu echt wel definitief sluiten. Het bericht gaat al jaren de ronde, maar nu zou het ‘menens’ zijn. We hopen van niet maar kunnen niets anders doen dan afwachten.
We blijven hier een paar nachtjes staan en vertrekken zaterdagochtend terug naar Bollendorf.