Mijn eerste blogje

tarifa lumix (26)

Waarom een blog ?

Ik ben deze website initieel begonnen met twee hoofdrubrieken nl. ‘Geocache bestemmingen’ en ‘Camperreizen’.
Voor de Geocache avonturen ben ik terug gegaan in de tijd tot 2015 om een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van de locaties waar we doosjes gezocht hebben. De camperverhalen daarentegen zullen nog even moeten wachten. Ons huisje op wielen is besteld en wordt begin april 2019 geleverd. Vanaf dan zal ook die rubriek regelmatig aangevuld worden met foto’s en verslagen.
Maar soms wil ik iets schrijven dat niet in één van deze twee groepen thuishoort en daar lijkt een blog mij een goede invulling. Hier komen de ditjes en de datjes te staan, uiteraard allemaal wel ergens geocaching of camper gerelateerd.

Kom dus regelmatig kijken !

Tot binnenkort en groeten uit Bollendorf,

Solange

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een nieuwe camper ?

Opendeurdagen maken toch wat nieuwsgierig . . . Op 17 oktober 2020 rijden we naar Antwerpen want Suzette verjaart en ik wil haar verrassen met

Read More »